Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

ŽIRAFA SOPHIE PREMIUM VULLI

Žirafa Sophie sedaj še v lepši embalaži:)

 

Najznamenitejša žirafa Sophie na svetu in ena najbolj prepoznavnih igrač: žirafa Sophie je na voljo v Babaduju!

 

Petdesetletnica, najboljša prijateljica dojenčkov! Pisalo se je leto 1961 in v Franciji, blizu Pariza, je lokalni mojster iz naravne gume iz drevesa kavčukovca izdelal igračko, kot je tedaj še niso poznali: privlačno žirafo, namenjeno najmanjšim očem, rokam in ustom. Poimenoval jo je žirafa Sophie in nevede začel eno najbolj zanimivih in prepoznavnih zgodb v svetu igrač. Dobrih petdeset let pozneje je namreč žirafa Sophie, še vedno izdelana kot na začetku, svetovno znana (prodali so že več kot 30 milijonov žiraf Sophie), doma v Franciji pa kultna - na leto prodajo namreč več Sophie iz naravnega kavčuka, kot pa se rodi otrok!

 

Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki. 

 

Primerno od 3. mesecev dalje

Rok dobave: Na zalogi

€18,90
Količina:

Primerno od 3. mesecev dalje

Proizvajalec Vulli
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev, 12 do 18 mesecev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x