BREZPLAČNA DOSTAVA naročila nad 90€*

* Dostava naslednji delovni dan z GLS (za naročila, zaključena do 12.00)

NE SPREGLEJTE NOVOSTI!   

Izberite ali pokličite za svetovanje: 030 240 250!

 

Dostava

 
24-urna dostava
Več kot 98% paketov dostavimo z GLS naslednji delovni dan!
 
Plačilo ob prevzemu
Nakupujete lahko tudi brez kartice.

Kupljeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije ali drug dobavitelj po izbiri ponudnika. Za blago na zalogi je dobavni rok do 5 delovnih dni, v kolikor pa blago ni na zalogi, je uporabnik o tem obveščen pred zaključkom nakupa, kot tudi o ocenjenem oz. predvidenem roku za dobavo.


Ob naročilu izdelkov v skupni vrednosti do 90 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 4,90 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Ob naročilu izdelkov ob skupni vrednosti nad 90 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni. Uporabniku bo Pošta Slovenija ali drug dobavitelj pri plačilu po povzetju zaračunal še provizijo, ki znaša 2 EUR.


Uporabnik na spletni strani in spletni trgovini babadu.si izbere izdelke, ki jih želi kupiti in nakup potrdi z uporabo kontaktnega obrazca. Pred potrditvijo nakupa je dolžan uporabnik preveriti vse izdelke, svoje podatke in končni znesek naročila in lahko naročilo po potrebi tudi popravi. Uporabnik nato s ponudnikom dogovori podrobnosti o načinu plačila in načinu dostave. Če želi uporabnik plačati po predračunu, mora to omeniti ponudniku pri dogovoru.