BREZPLAČNA DOSTAVA naročila nad 90€*

* Dostava naslednji delovni dan z GLS (za naročila, zaključena do 12.00)

NE SPREGLEJTE NOVOSTI!   

Izberite ali pokličite za svetovanje: 030 240 250!

 
RAZVOJNA KOCKA - ŽIVALI JANOD

RAZVOJNA KOCKA - ŽIVALI JANOD

KROGLIČNA STEZA GASILSKA POSTAJA HABA

KROGLIČNA STEZA GASILSKA POSTAJA HABA

RETRO OBOJESTRANSKA KUHINJA JANOD

Nežne barve, edinstven in sodoben slog, ki združuje številne privlačne elemente ... Otrokom bo všeč ta lesena kuhinja! Popolnoma opremljena, primerna za igro z obeh strani ponuja številne možnosti igranja za enega ali več otrok.

Dvostranski kuhinjski štedilnik Reverso je opremljen s funkcionalno uro, kovinskim umivalnikom in upodobljeno indukcijsko ploščo z zvočnimi in svetlobnimi efekti. Pritisnite rdeče gumbe in plošče se prižgejo. Pritisnite znova in oglasil se bo zvok vrele vode. Zvok in svetloba se samodejno izključita po 30 sekundah ali ko pritisnete tretjič. 
 
Tako kot prava kuhinja je tudi ta na eni strani opremljena z 2 vrtljivima gumboma z zvočnimi efekti, pečico, mikrovalovno pečico, omarico z magnetnimi vrati, na drugi strani pa so 2 gumba z zvočnimi efekti, pralni stroj in police za shranjevanje. Za še več zabave v igri je vključenih 7 kovinskih dodatkov: ponev, lonec, sito, žlica, lopatka, žlica z režami, žlica za testenine ter še držalo za prtičke.
 
Naj se kuhanje začne: to so vsi pripomočki, ki jih potrebuje otrok za pripravo najljubše jedi in obilico užitkov v igri.
 
Višina kuhinjskega pulta: 50 cm.
 
Primerno od 3 let naprej.
Redna cena 240,00 € Akcijska cena 192,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifrant
3700217365943
Višina kuhinjskega pulta: 50 cm.
 
Primerno od 3 let naprej.
Več informacij
Starost 3 leta, 4 leta, 5 do 6 let