Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

O nas

Vrecarji


Trgovina
Leta 2010 sem se po več kot desetletju dela v korporaciji, delu multinacionalke, utemeljene na lovu za dobičkom, znašla na razpotju. Vzela sem si čas in si nastavila ogledalo. Kaj znam? Kaj bi spremenila v svojem življenju? Kam me vleče? Pogled na Mukija (moj skoraj 6-letni Beno) in družino me je navdal s ponosom, z občutkom odgovornosti. Spoznala sem, da si želim v prihodnosti ob vrednotah, ki jim sledim vso svojo profesionalno pot, še nekaj več: želim si delati z občutkom, da je zgodba, ki jo ustvarjam in živim, ne le poslovno uspešna, ampak tudi iskrena ter pristna.

Odločila sem za svet igrač. Poslovno nikakor ni igriv, kot bi kdo pomislil na prvi pogled. Ne, je zahteven, kompleksen in negotov kot katerokoli delo v teh časih.

Ima pa tudi veliko prednosti in daje tistim, ki smo del Babadujeve zgodbe, navdih in energijo za delo. Skupaj z ekipo imam priložnost, da vam, upam, da sopotnikom na naši skupni poti, ponudim nekaj lepega, premišljeno oblikovanega in izbranega.

Za izdelke, ki jih ponuja Babadu, se pri nas odločamo zelo preprosto. Najprej se vprašamo, ali bi jih izbrali za svoje otroke. So šik, uporabni, prijetni in prijazni, so izdelani v razmerah, vrednih človeka in narave?

Vabljeni v svet, v katerem ima estetika izdelka prednost pred agresivno kampanjo za najnovejši plastični produkt s televizije. Med skrbno izdelane in izbrane, uporabne in lepe igrače, primerne spremljevalke otrok v najlepših letih zgodnjega odraščanja. Vabljeni med nove prijatelje v okolje, v katerem veljajo nekaj odnos do človeka, narave in sveta, v katerem živimo.

Veselim se soustvarjanja srčnih utrinkov v vaši družbi.

Če se boste pozneje, čez leta, ob pogledu na kakšno našo igračo z nasmehom spomnili na Babadu, tudi ko bodo vaši “tamali” že dolgo veliki, potem bodo moje želje izpolnjene.

Simona Vrečar, bababoss

O vrečarju in dobrih ljudeh

Zibelka
Simonina odločitev je bila vse prej kot lahka. Obstajalo je veliko preprostejših poti, a vesel in ponosen sem, da je izbrala Babadujevo. Všeč so mi igrače, všeč sta mi Simonina vztrajnost v stotinah dogovorov (hvala vsem dobrim izdelovalcem prijaznih igrač in tistim, ki jim je zdaj vsaj približno jasno, kje je Slovenija) in hkrati včasih prav otroško navdušenje ob izbiranju produktov.

Predvsem pa sem zadovoljen, ko ob spremljanju njenega dela ugotavljam, da se svetu le še ni dokončno zmešalo in da v poslovnih dogovorih s pravimi ljudmi še vedno veljajo nekaj tudi poštenost, iskrenost in želja ob obojestranskem zadovoljstvu.

Sicer pa, naj se pohvalim še s svojim prispevkom: odločitev o tem, da bo naš Babadu kenguru, pri najinem priimku ni bila prav težka. Ker je tudi Muki spomin na potepanje po domovini vrečarjev, je bila izbira znaka za trgovino znana vnaprej – Simona, hvala, ker je obveljala moja – ha!

Hvala vsem tistim, ki ste že sodelovali v projektu in boste zraven v prihodnje . Adrijani za najbolj šik vrečarja, Mihu za layout in eko-videz + kompletni ekipi z Domence/Dlabs za vse drobne korake na maratonu proti cilju (važno je, da smo na cilju vsi nasmejani, a ne?), posebna hvala Špeli za neprecenljive ideje, nasvete in dobrodošle kritike. Najlepša hvala vsem prijateljem za podporo, spodobudo in pomoč na vse mogoče načine v lepih in manj lepih trenutkih. Na koncu pa seveda največja zahvala najinima familijama – brez vas ne bi bilo nič.

Jak, “slabša” polovica

Babadu: nova, šik trgovina z otroškimi igračami – in več.

Igrače
Kdo lahko trdi, da ve, kaj je prav in kaj ne, kadar govorimo o vzgoji otrok, o igračah, ki jih potrebujejo ali ne. Veliko nas ima iPad ali iPhone. Vendar, ali sta lahko to dobra vzgojna pripomočka, ali pa je bolje, da ju še naprej uporabljamo kot tehnični posladek, ki se tako lepo prilega našemu življenjskemu slogu? In kdo v tem času lahko reče, da zares pozna svoje stranke, če jim ne prisluhne.

Kaj je vodilo mamo, da se je odločila zakorakati na podjetniško pot, in s katerimi strahovi, ovirami in presenečenji se je morala soočiti? Katere države je morala za to obiskati? Kateri so glavni liki v Babadujevih zgodbicah za lahko noč?

Babadu je vse to. Zgodba o mladih starših, ki stopajo na podjetniško pot, šik spletna trgovina otroških igrač, ki ponuja tudi vsebine za sodobno starševstvo in zgodbice, ki jih boste lahko brali otrokom za lahko noč. Ali pa jih pomagali soustvarjati.

Špela, prijateljica 

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x