Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

Dostava

 
24-urna dostava
Več kot 98% paketov dostavimo z DPD naslednji delovni dan!
 
Plačilo ob prevzemu
Nakupujete lahko tudi brez kartice.

Kupljeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije ali drug dobavitelj po izbiri ponudnika. Za blago na zalogi je dobavni rok do 5 delovnih dni, v kolikor pa blago ni na zalogi, je uporabnik o tem obveščen pred zaključkom nakupa, kot tudi o ocenjenem oz. predvidenem roku za dobavo.


Ob naročilu izdelkov v skupni vrednosti do 50 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,50 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Ob naročilu izdelkov ob skupni vrednosti nad 50 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni. Uporabniku bo Pošta Slovenija ali drug dobavitelj pri plačilu po povzetju zaračunal še provizijo po veljavnem ceniku dobavitelja.


Uporabnik na spletni strani in spletni trgovini babadu.si izbere izdelke, ki jih želi kupiti in nakup potrdi z uporabo kontaktnega obrazca. Pred potrditvijo nakupa je dolžan uporabnik preveriti vse izdelke, svoje podatke in končni znesek naročila in lahko naročilo po potrebi tudi popravi. Uporabnik nato s ponudnikom dogovori podrobnosti o načinu plačila in načinu dostave. Če želi uporabnik plačati po predračunu, mora to omeniti ponudniku pri dogovoru.

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x