Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

ŽIRAFA SOPHIE KLASIČNA VULLI

Najznamenitejša žirafa Sophie na svetu in ena najbolj prepoznavnih igrač: žirafa Sophie je na voljo v Babaduju!.

 

Petdesetletnica, najboljša prijateljica dojenčkov! Pisalo se je leto 1961 in v Franciji, blizu Pariza, je lokalni mojster iz naravne gume iz drevesa kavčukovca izdelal igračko, kot je tedaj še niso poznali: privlačno žirafo, namenjeno najmanjšim očem, rokam in ustom.

Poimenoval jo je žirafa Sophie in nevede začel eno najbolj zanimivih in prepoznavnih zgodb v svetu igrač. Dobrih petdeset let pozneje je namreč žirafa Sophie, še vedno izdelana kot na začetku, svetovno znana (prodali so že več kot 30 milijonov žiraf Sophie), doma v Franciji pa kultna - na leto prodajo namreč več Sophie iz naravnega kavčukja, kot pa se rodi otrok!

Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki. 


Francosko šik, uporabna in brezčasna žirafa Sophie je zdaj končno na voljo tudi v Sloveniji - v Babaduju, seveda ;)

 

Poleg klasične žirafe Sophie so na voljo tudi številni drugi izdelki z legendarno žirafico (klik). 
Ne najdete iskanega? Oglasite se na info@babadu.si ali pokličite na 030 240 250, z veseljem priskočimo na pomoč!

Rok dobave: Na zalogi

€18,90
Količina:

Žirafa Sophie je naravna, iz 100% kavčuka.

 

 

Proizvajalec Vulli
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x