Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

ŽIRAFA SOPHIE PRVI BOŽIČ VULLLI

Žirafa Sophie z dvema čudovitima božičnima kroglicama za otroško sobo ali božično smrečico.

Žirafa Sophie je prva dojenčkova igrača, ki spodbuja vse njegove čute in mu služi tudi kot grizalo in obenem pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni. V setu sta tudi dve čudoviti božični krogli z žirafama v snegu na satenastem traku, ki bosta zagotovo navdušili vašega malčka, ko ju bo opazoval na svoji prvi božični smrečici. Žirafa s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki. 

Set je kot nalašč za popolno darilo. 

Igrača je primerna za dojenčke od 1 meseca starosti dalje.

 

Rok dobave: Na zalogi

€20,93 €29,90
Količina:

Žirafa Sophie, petdesetletnica, najboljša prijateljica dojenčkov! Pisalo se je leto 1961 in v Franciji, blizu Pariza, je lokalni mojster iz naravne gume iz drevesa kavčukovca izdelal igračko, kot je tedaj še niso poznali: privlačno žirafico, namenjeno najmanjšim očem, rokam in ustom.

Poimenoval jo je Sophie in nevede začel eno najbolj zanimivih in prepoznavnih zgodb v svetu igrač. Dobrih petdeset let pozneje je namreč Sophie, še vedno izdelana kot na začetku, svetovno znana (prodali so že več kot 30 milijonov žiraf), doma v Franciji pa kultna - na leto prodajo namreč več gumijastih Sophie, kot pa se rodi otrok!

Francosko šik, uporabna in brezčasna Sophie je zdaj končno na voljo tudi v Sloveniji - v Babaduju, seveda ;)

Proizvajalec Vulli
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x