Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

WITHINGS PAMETNI BABY MONITOR

Bodite v stiku s svojim otrokom ves čas!

Rok dobave: Ni na zalogi

€270,95

Bodite brez skrbi, kadar niste neposredno ob svojem otroku. Withings pametni baby monitor vam omogoča stik z vašim malčkom ves čas. Tako sliko kot zvok lahko spremljate preko pametnega telefona ali tablice. Monitor omogoča povečavo slike (pinch zoom) in virtualno premikanje po otrokovi sobi, zaradi vgrajene infrardeče kamere pa omogoča tudi nočni način.

Poleg vseh uporabnih lastnosti ta otroški monitor odlikuje tudi estetski videz. Minimalističen dizajn s čistimi linijami se bo lepo podal v vsako otroško sobo.

Z Withingsovim pametnim otroškim monitorjem ste lahko ves čas v stiku z otrokom, tudi če vas ni v isti sobi, saj omogoča dvosmerno komunikacijo in predvajanje zvoka na daljavo. Tako lahko vašemu malčku uspavanko zapojete kar preko monitorja. Meri tudi temperaturo in vlago v prostoru. Vgrajeno pa ima še lučko z nežno svetlobo, ki jo prav tako lahko vklopite na daljavo s pomočjo pametnega telefona.

Otroka lahko tako spremljanje od kjerkoli, kadar sta vaš telefon ali tablica povezana na internet. Kompatibilen je z iOS in Android napravami. Omogoča pa tudi spremljanje in analizo podatkov preko brezplačne aplikacije.

V Babaduju je na voljo tudi Withings pametna tehtnica. Za podrobnosti se Oglasite na 030 240 250 ali na info@babadu.si.

Proizvajalec Penny
Starost 6 do 12 mesecev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x