Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

WITHINGS PAMETNA OTROŠKA TEHTNICA

Prva tehtnica, ki raste z vašim otrokom od rojstva do šole. Meritve lahko spremljate kar na vašem pametnem telefonu.

Rok dobave: Ni na zalogi

€193,94

Withings pametna tehtnica omogoča izredno natančno merjenje. Opremljena je s tehnologijo Position Control™, ki vas opozori, če se otrok preveč premika in njegovo gibanje onemogoča natančno tehtanje. Tako ste lahko gotovi, da vedno dobite ptave in natančne meritve.

Tehtnica prepozna do 4 otroke in ob tehtanju avtomatsko prikaže njihov osebni profil. Zasnovana je tako, da lahko odstranite nastavek za tehtanje dojenčkov, kar omogoča, da vašega otroka spremlja vse do osmega leta starosti. Maksimalna teža je 25 kg.

Withings pametna tehtnica omogoča analizo in shranjevanje vseh podatkov o otrokovem razvoju preko brezplačne aplikacije. Kompatibilna z iOS napravami (iOS 5.0 ali novejši), podpora za Android bo na voljo v kratkem.

V Babaduju je na voljo tudi Withings pametni baby monitor. Za podrobnosti se Oglasite na 030 240 250 ali na info@babadu.si.

Proizvajalec Penny
Starost 6 do 12 mesecev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x