Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

VOZIČEK VISTA 2017 - AUSTIN UPPABABY

Otroški voziček Uppababy Vista 2017 je nadgradnja vozička Vista 2015. Združuje vse, kar boste potrebovali za vašega otroka od rojstva do prvih korakov, pa tudi, če se vaši družini pridruži dodaten član. Trpežen, sodoben in dovršen voziček je bil zasnovan izključno z mislijo na potrebe staršev in otrok. Dovolj prostora za shranjevanje vseh potrebščin, tiha vožnja brez tresljajev, enostavno zlaganje ter naravni materiali so glavne prednosti vozička Vista. Zasnovan je tako, da raste z vašo družino.

 

Komplet vključuje košaro in otroški sedež. Luknjasta vzmetnica in blazina pri košari zagotavljata dodatno zračenje ter poskrbita za varen počitek vašega otroka. Notranja tkanina vpija slino, pot in ostale tekočine, ter poskrbi da je vaš otrok vedno na suhem. Pri košari je možno tudi zapiranje notranje tkanine z zadrgo, enostavno za odstranjevanje in čiščenje. Izvlečni senčnik na košari ima zaščito pred UV žarki z zaščitnim faktorjem SPF 50+ in je pri Visti 2017 narejen iz materiala, ki se ne mečka in ostane v željenem položaju. Vista košara je preizkušena, primerna in uradno certificirana kot posteljica za novorojenčke. Sedaj ne boste več v skrbeh, kje bo vaš malček spal, ko boste na dopustu ali zabavi. Otroški sedež je prilagojen otroku in njegovemu razvoju. Vaš malček lahko raziskuje okolico ali pa je obrnjen proti vam. Prav tako je lahko v povsem vzravnanem položaju, sede, leže ali v katerikoli vmesni pozicij. 180 - stopinjski nagib vašemu otroku omogoča udobno ležanje, kadar želi spati ali popolnoma vzravnano pozicijo, ko želi radovedno opazovati okolico. Kolesa imajo posebna blažila pred tresenjem in mehko vzmetenje, zato so primerna za vožnjo po vseh podlagah. Vašemu otroku zagotavljajo mirno in udobno vožnjo ne glede na razmere. Kolesa Viste imajo tudi poseben patentiran sistem ležajev, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in tiho delovanje. Pri modelu Vista 2017 s vgradili ˝zračni žep˝, ki naredi vožnjo še udobnejšo. Na dnu je prostoren prostor oz vreča za shranjevanje, maksimalna obremenitev je 13.5 kg. Zlaganje vozička je enostavno - voziček se lahko zloži z ali brez pritrjenega sedeža. Krmilo vozička je teleskopsko in se tako prilega staršem vseh višin.

 

**Cena velja do odprodaje zalog!

Rok dobave: Na zalogi

€919,00 €1.149,00
Količina:

Podrobnejši opis:

Dimenzije šxdxv:67 x 94 x 100 cm

Dimenzije zloženega vozička s športnim delom šxdxv: 67 x 35.5 x 84 cm

Dimenzije zloženega vozička brez športneg dela šxdxv: 67 x 34 x 84 cm

Ogrodje: 9 kg

Športni del: 3.4 kg

Košara: 3.8 kg

 

 

Komplet vključuje:

- izredno lahko in čvrsto aluminijasto ogrodje

- obojestransko nastavljiv športni del

- veliko košaro za novorojenčka z dodatnim drugim senčnikom

- prekrivalo proti dežju za košaro in športni del

- zelo veliko nakupovalno košaro

- mrežo proti mrčesu za košaro in športni del

- adapter za lupinico (Besafe, Maxi cosi, Cybex,... )

 

Dodatki:

- dodatni sedež

- dodatna košara

- dežna prevleka za dodatni sedež

- priklopnik

- prevleka za vzmetnico

- adapter za lupinico BeSafe, Maxi Cosi

- polička za prigrizke

- držalo za steklenice

- potovalna torba

 

*MODEL AUSTIN IMA V USNJE OBLEČEN ROČAJ IN VAROVALO PRI ŠPORTNEM DELU.

Proizvajalec UppaBaby
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev, 12 do 18 mesecev, 18 mesecev do 2 leti, 2 leti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x