Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

USTVARJALNI SET MODA DJECO

Pričarajte in ustvarite modno revijo po svojih željah.

Djecov ustvarjalni komplet bo prebudil modnega oblikovalca oziroma oblikovalko saj ponuja neštete možnosti za ustvarjanje.

 

V kompletu je vse, kar modna oblikovalka potrebuje za oblikovanje pisanih, zanimivih in novih oblačil. Tu so listi z različnimi kosi oblačil, ki jih lahko pobarva, kakor želi s priloženimi flomastri. 

Prav tako so  narisani raznorazni vzorci, ki jih lahko pri ustvarjanju posnema, pika na i pa so nalepke z dodatki.
Vse skupaj pa nato oblečejo priloženim modelom in modna revija se lahko začne!

Primerno od 8 let naprej.

Rok dobave: Na zalogi

€26,33
Količina:

Djecov najnovejši ustvarjalni komplet bo v vaših malčkih prebudil modnega oblikovalca oziroma oblikovalko in ponuja neštete možnosti za ustvarjanje.

V kompletu bo malček našel vse, kar potrebuje za oblikovanje pisanih, zanimivih in novih oblačil. Tu so listi z različnimi kosi oblačil, ki jih lahko pobarva, kakor želi s priloženimi flomastri.Prav tako so tu narisani raznorazni vzorci, ki jih lahko pri ustvarjanju posnema, pika na i pa sonalepke z dodatki. Vse skupaj pa nato oblečejo priloženim modelom in modna revija se lahko začne!

Proizvajalec Djeco
Starost 7 do 9 let, 9 do 12 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x