Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

STOL OREH LEANDER

Inovativen lesen stol za vsa otroška obdobja. Barva: oreh. 

Rok dobave: 3 tedne od naročila

€189,00
Količina:

Otroci so aktivni, tudi ko sedijo. Pridružiti se hočejo dogajanju za mizo, hkrati pa vsi vemo, da so le stežka pri miru. Leandrov stol se jim prilagodi ne le po višini sedala in podloge za noge, ampak tudi z nežnim gibanjem, ki ga omogoča inovativna zasnova. 

Stol je stabilen v vseh položajih, hkrati pa nežno prenaša gibe, jih delno amortizira, delno pa ujame njihovo smer. Tudi hrbtni del stola in varovalna ograjica (opcijsko) sta oblikovana ergonomsko in pripomoreta k pravilni drži otroka. Doslej je bil "večni problem" otroških lesenih stolov usmeriti otroka in ga prepričati, naj ne sedi postrani, v položaju, ki je najbolj neprimeren za hrbtenico. Z Leandrovim stolom je to zaradi prilagojene oblike končno mogoče. Stol tehta 5,1 kg in se da brez posebnih težav prestavljati po prostoru.

 

Barva: oreh

Za ta izdelek velja 1-letna garancija.

 

V trgovini Babadu so na voljo tudi drugi izdelki Leander: zibelke, postelje, stoli, dodatki ...  Oglasite se na 030 240 250 ali na info@babadu.si za podrobnosti.

Proizvajalec Leander
Starost 3 leta
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x