Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

STOL BLOOM FRESCO CHROME BEL

Babadu predstavlja novi model stolov za hranjenje - Bloom Fresco Chrome.
Posodobljeni stol, ki še vedno ohranja prepoznavno linijo in vse elemente, zaradi katerih je postal predhodnik Fresco eden najbolj priljubljenih stolov za hranjenje na svetu, novost pa je ob manjših oblikovalskih posodobitvah ter še preprostejšem in prijaznejšem sestavljanju tudi poseben (opcijski) nastavek za najmanjše otroke/dojenčke, ki omogoča lažje sedenje in s tem udobnejši položaj otroka.

Stol je primeren za otroke od rojstva naprej, saj v začetku predvsem služi kot počivalnik. Omogoča tri pozicije (ležanje, sedenje in vmesno pozicijo), po višini pa je primeren za klasične mize in tudi barske pulte.

Bloom pa je primeren za otroke, ki tehtajo do 36 kilogramov (po izkušnjah pa od 0 do 4 let)

Na voljo s stolom Chrome je: - set "Starter": vsebuje nastavek za najmlajše (vložek za sedalo/noge) + 2 pladnja.

Posebaj se dokupi podloga za sedenje, ki je na voljo v različnih barvah.

 

Za ta izdelek velja 1-letna garancija.

Rok dobave: Na zalogi

€480,00
Količina:

Osnovna (neto) teža stola je cca 14 kilogramov, tudi novi Bloom pa je primeren za otroke, ki tehtajo do 36 kilogramov (po izkušnjah pa od 0 do 4 let)

Na voljo s stolom Chrome je:
- set "Starter": vsebuje nastavek za najmlajše (vložek za sedalo/noge) + 2 pladnja.

Več informacij o zalogi, dobavnih rokih in plačilnih pogojih v trgovini Babadu, na mail info@babadu.si  ali na telefon 030 240 250

Proizvajalec Bloom
Starost 18 mesecev do 2 leti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x