Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

SKIRO MICRO MINI CANDY VIOLA

Kako ponosni boste, ko bo vaš otrok že po nekaj dneh povsem obvladal vožnjo s skirojem. Razvit s pomočjo švicarskih zdravstvenih strokovnjakov je MINI MICRO skiro predvsem kvalitetna in varna igrača. Zaradi treh koles in nizkega stojišča je zelo stabilen. Zavija se z nagibom krmila levo ali desno, delno pa tudi z nagibom celotnega telesa, kar otrokom ojača občutek za ravnotežje in koordinacija.

Skiro MINI MICRO je tudi oblikovan tako, da je otrokom všeč na prvi pogled. Živahne barve in raznovrstni dodatki so prava paša za oči. Vaš malček pa uživa v vsaki minuti, saj je vožnja s skirojem zelo zabavna. Zaradi dodatne varnosti je stojišče iz prožne plastične mase ojačano s steklenimi vlakni.

Tehnični podatki:

Barva: vijolična candy 
Premer koles: 120/80mm, širina koles: 24 mm 
Največja dovoljena teža: 20 kg 
Kolesa: PU 78 Shore, ležaji: Precision 
Višina: 670mm Teža izdelka: 1500 g
Osna razdalja: 430mm Širina: 220 mm, 
širina stojišča: 110mm 
Dolžina: 550mm, dolžina stojišča: 300mm 
Skiro je razstavljiv na dva dela in izjemno lahek. 

Po uporabniških izkušnjah je primeren za otroke od 1,5 leta, proizvajalec navaja primerno starorst za otroke od 3. do 5. leta.

ROK DOBAVE: 1-2 DNI

Rok dobave: 3-4 dni od naročila

€89,90
Količina:


Po uporabniških izkušnjah je primeren za otroke od 1,5 leta, proizvajalec navaja primerno starorst za otroke od 3. do 5. leta.

Proizvajalec Micro
Starost 18 mesecev do 2 leti, 2 leti, 3 leta, 4 leta
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x