Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

USTVARJANJE S PRAHI RAJSKE PTICE DJECO

 

Ustvarjalni set, imenovan Rajske ptice, je čudovit kreativni izziv in hkrati vaja za natančnost za male ustvarjalke in ustvarjalce v prvih razredih osnovne šole, seveda pa se ga lahko lotijo tudi manjši slikarski nadebudneži. Naj otrok vzame prahe pisanih barv in z njimi pobarva slike s pticami po navodilih ali pa po svojih željah, v skladu s svojo domišljijo.

V škatli, ki je hkrati tudi embalaža za dekorativno darilo ali za lično shranjevanje na vidnem mestu, so štiri podloge iz lepenke.
Na tablice, na katerih so naslikane fantazijske ptice (avtorica je oblikovalka Peggy Nile), je nanesena posebna lepljiva snov, na katero se dajo, potem ko se odstrani zaščitna folija, posipati priloženi prahi.

Pisani prah – v paketu je na voljo 12 živahnih barv – se spremeni v čudovito slikarsko orodje in z nanosi različnih barv se podloga spremeni v pravo umetniško mojstrovino.


Postopek je preprost. Položite podlogo v škatlo. Odstranite folijo na delu, ki ga želite obarvati s prahom določene barve. Prah nežno potresite na tablico, ostanek, ki se ne prime nanjo, pa iz kota škatle stresite nazaj v embalažo za prah in ga prihranite za prihodnjo sliko. Škoda bi bilo, da bi stresali take barve stran, kajne?

 

Primerno od 6-11 let.

Rok dobave: Na zalogi

€16,90
Količina:

Primerno od 6-11 let.

Proizvajalec Djeco
Starost 5 do 6 let, 7 do 9 let, 9 do 12 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x