BREZPLAČNA DOSTAVA naročila nad 90€*

* Dostava naslednji delovni dan z GLS (za naročila, zaključena do 12.00)

POGANJALCI, SKIROJI, ČELADE!   

Izberite vse za spomladanske potepe na kolesih.

 

PRIJETNA HIŠA Z RDEČO STREHO SYLVANIAN FAMILIES

Udobna koča je popolna za tiste, ki želite izkusiti igro s Sylvanian Families. Poleg hišice, nekaj dodatne opreme in dvema etažama, je v setu vključena tudi čokoladna zajčica Freya. Tako se igra lahko nemudoma prične. Če želite, da Freya v hišici ne bo sama, pa lahko izbirate med široko ponudbo živalic z dodatno opremo ali brez.

Set vsebuje: kočo, lestev, čokoladno zajčico Freyo, mizo, klop, 2 stola, posteljo, kuhinjsko mizo, ponev, omleto, vilico, krožnik, žimnico in prt. Udobna koča je popolna za tiste, ki želite izkusiti igro s Sylvanian Families. Poleg hišice, nekaj dodatne opreme in dvema etažama, je v setu vključena tudi čokoladna zajčica Freya. Tako se igra lahko nemudoma prične. Če želite, da Freya v hišici ne bo sama, pa lahko izbirate med široko ponudbo živalic z dodatno opremo ali brez. Set vsebuje: kočo, lestev, čokoladno zajčico Freyo, mizo, klop, 2 stola, posteljo, kuhinjsko mizo, ponev, omleto, vilico, krožnik, žimnico in prt.

 

Sylvanian Families so unikatne figurice, ki živijo v vasi Silvanija. Tam delajo, se igrajo ter hodijo v vrtec ali šolo.

 

Lastnosti:

- primerno za otroke od 3. leta starosti dalje (!OPOZORILO: ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnili ali pogoltnili majhne delce)

**Figurice lahko poljubno dokupite, prav tako pa tudi njihove domove, vozila, itd. in tako doma sestavite svojo vas Silvanijo.

39,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifrant
5054131053034
Rok dobave: preveri na 030 240 250

Lastnosti:

- primerno za otroke od 3. leta starosti dalje (!OPOZORILO: ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnili ali pogoltnili majhne delce)v

Več informacij
Starost 3 leta, 4 leta, 5 do 6 let