Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

POSTELJA LINEA BABY BELA LEANDER

Linea inovativno Leandrova posteljica s skandinavskim pridihom.

 

Posteljica omogoča tri pozicije: posteljno dno je v najvišjem položaju, ko se dojenček še ne postavlja na nogice, kasneje se dno spusti in na koncu, ko je malček že večji, odstrani eno izmed posteljnih stranic. Ker pa otroci tako hitro rastejo, linija Linea omogoča, da se posteljica preoblikuje v zabavno sofo, ki bo super izgledala tako v mladinski sobi, kot tudi v dnevni sobi.

 

Postelja je izdelana iz lesa evropskega hrasta in z veliko skrbi do okolja ter zdravja otroka. Premaz za les, ki ga uporabljajo pri Leandru nosi oznako Greenguard, ki je mednarodni standard za varne premaze. Vsi Leandrovi izdelki so varni za otroka in prijazni do okolja.

 

Postelja ima 1-letno garancijo

Dimenzije posteljice: 90 X 65 X132 cm

Max. teža do 100 kg

Material: hrast

Bela barva

 

V Babaduju so na voljo tudi drugi izdelki Leander: zibelke, previjalne mizice, stoli, dodatki ... ki so v svetu otroških sob preprosto formula ena - tako po oblikovanju kot po izdelavi. Oglasite se na 030 240 250 ali na info@babadu.si za podrobnosti. Dobava: 2-3 tedne od naročila.

Rok dobave: 3 tedne od naročila

€599,00
Količina:

Postelja ima 1-letno garancijo

Dimenzije posteljice: 90 X 65 X132 cm

Max. teža do 100 kg

Material: hrast

Bela barva

Proizvajalec Leander
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev, 12 do 18 mesecev, 18 mesecev do 2 leti, 2 leti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x