Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

POSTELJA JUNIOR BELA LEANDER

Idealna postelja za odraščajočega otroka.

Leandrova postelja Junior bed s svojo unikatno obliko nudi odraščajočemu otroku več kot le prostor za spanje. Mehke, ovalne linije nadaljujejo zgodbo otroške posteljice v kateri je spal prva leta. Prehod tako ni težak, saj mu je forma že pozna in če bo njegovo »staro« posteljo dobil mlajši bratec ali sestca, bo novega kosa pohištva še kako vesel.

Postelja v otroški sobi ne zavzame veliko prostora, tako da ga več ostane za igro in druge aktivnosti. S svojo zaobljeno obliko pa otroka spodbuja in vabi damišljijo, da posteljo preobrazi v ladjo, grad ali nemara skrito jamo.

Postelja je izdelana iz lesa evropske bukve, obdelana pa je s premazi na vodni osnovi. Vključuje tudi ležišče z žepkastim vzmetenjem, ki omogoča dobro zračenje in nudi veliko udobja med spanjem. Prevleka vzmetnice je izdelana iz bombaža s certifikatom Eco-Tex 100 in je pralna pri 60°C.

Dimenzije: 70 x 150 cm

Barva: bela

Za ta izdelek velja 1-letna garancija

 

V Babaduju so na voljo tudi drugi izdelki Leander: zibelke, previjalne mizice, stoli, dodatki ... ki so v svetu otroških sob preprosto formula ena - tako po oblikovanju kot po izdelavi. Oglasite se na 030 240 250 ali na info@babadu.si za podrobnosti.

Dobava: 2-3 tedne od naročila.

Rok dobave: Ni na zalogi

€619,91

Dimenzije: 70 x 150 cm

Proizvajalec Leander
Starost 2 leti, 3 leta, 4 leta, 5 do 6 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x