Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

POGANJALEC BONSAI EARLY RIDER

Privlačen, drugačen, izivren, brez konkurence. Vse lastnosti originalnih Early Riderjevih poganjalcev, zaradi katerih je angleška znamka naša prva izbira, ko gre za prve otroške dvocikle, se kažejo tudi v svežem, novem modelu Bonsai. Imeniten model za male dirkače, namenjen že otrokom od leta in pol naprej. In ja, z njim se bodo vozili vsaj dve polni sezoni in ga ne bodo prerasli kot superge ali kratke hlače.

Rok dobave: Na zalogi

€189,91
Količina:

Posebnost Bonsaija je okvir iz enega dela, izdelan iz brezovega lesa, obdelanega tako, da zagotavlja popolno odpornost na vodo. Balanca iz aluminija se odlično ujema z osrednjim delom, prinaša poseben videz in odlične vozne lastnosti. Po višini nastavljiv sedež (15 cm) raste skupaj z otrokom in ga nosi na prepoznavnem ER sedežu iz umetnega usnja. Vilice so tako kot pri drugih Early Riderjih trpežne in brez težav prenesejo še tako živahno vožnjo, 12" kolesa z aluminijastimi platišči in napihljivimi zračnicami pa omogočajo odličen oprijem in vožnjo na najrazličnejših podlagah, od asfalta do makadamskih poti ali travnikov - ob dovoljenju lastnika, seveda ;)

Imamo slabo novico: Bonsaijev za zdaj ne delajo za odrasle ... ampak za najmlajšega družinskega člana je odlična izbira. Z njim se lahko zapelje že jutri. ;)

Proizvajalec Early Rider
Starost Ne
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x