Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

ČELADA XS LOTSA LOVE NUTCASE

Kdo ne bi izbral za svojega otroka najboljše možne zaščite za glavo, še posebej, če je ta hkrati tudi tako privlačna? Kolesarske čelade Nutcase.

V velikosti XS, namenjeni obsegu od 48-52 cm (od cca 18 mes. do 4 let), so na voljo številni dizajni vrhunskih čelad iz linije Nutcase Little Nutty. Nutcaseove čelade odlikujejo številna priznanja in pohvale strokovne javnosti in uporabnikov ter seveda vrsta certifikatov o ustreznosti. 

Lastnosti: 
- premišljeno oblikovana zunanja školjka nudi optimalno zaščito pri morebitnih padcih oz. udarcih 
- velikost se prilagaja velikosti otroške glave s preprostim in učinkovitim sistemom »spin dial« 
- patentiran sistem zapenjanja varnostnega pasu z magnetno zaponko 
- odsevni logotpi spredaj, zadaj in ob straneh 
- dodatno 1 Nutcase zapestni trak "Love my brain!" - ustreza najvišjim varnostnim zahtevam za športno opremo ter ima certifikat TÜV / GS.


Nutcase, znamka, nastala po zamisli nekdanjega kreativnega direktorja in oblikovalca pri znamki Nike, Michaela Morrowa, je eden vodilnih proizvajalcev čelad zadnjega desetletja. V svojem programu ponuja tudi posebno linijo za najmlajše - oblika, velikost in dizajn za najmanjše, a z največjo zaščito.»Love my brain!«, pravijo pri proizvajalcu. Mi pravimo: »Pri varnosti otroka NI kompromisov!«


NA ZALOGI SO RAZLIČNI MODELI / DIZAJNI ČELAD ZA FANTE IN DEKLETA. PREVERITE RAZPOLOŽLJIVO ZALOGO NA 030 240 250.

Rok dobave: 3-4 dni od naročila

€69,91
Količina:

V velikosti XS, namenjeni obsegu od 48-52 cm (od cca 18 mes. do 4 let).

Proizvajalec Nutcase
Starost 2 leti, 3 leta, 4 leta
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x