Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

SKIRO MICRO MINI 3V1 DELUXE MODER

Mini micro skiro s sedežem omogoča mobilnost že za najmlajše- primeren je za otroke približno od enega leta dalje. Malčki ne bodo več zavidali svojim starejšim bratom in sestram, ki vozijo MINI MICRO skiro. In kaj je res posebnega: skiro se lahko preoblikuje in raste z lastnikom. Za najmlajše je primerna različica s sedežem in O-krmilom in dirka se lahko začne. Ko so dirkalci malo starejši in v nogah bolj suvereni, se sedež odvzame in nastane skiro z mini krmilom. Ko otrok dovolj zraste v višino (približno od treh let dalje), se namesti navadno T-krmilo in nastane splošno priljubljen MINI MICRO SKIRO. Tri kolesa zagotavljajo varnost in stabilnost. Zavijanje levo ali desno od otrok zahteva premik telesne teže in tako hkrati razvija otroške motorične sposobnosti in občutek za ravnotežje.

 

NAPOTKI ZA VARNOST:

Največja dovoljena teža uporabnika: 20 kg Ob prvi namestitvi sedeža na O-krmilo se morate paziti, da se sedež namesti na otroku primerno višino. Ponavadi začnemo z najnižjim položajem. Otrok mora imeti možnost, da se dotakne tal s celotnim stopalom, sicer ne bo imel ustreznega nadzora in zaviranje je lahko nevarno.

 

TEHNIČNI PODATKI:

Barva: modra

Priporočena starost za O-krmilo in sedež: od 12 mesecev do 3 let

Priporočena starost za Mini Micro: 3 - 6 let

Največja dovoljena teža uporabnika: 35 kg

Rok dobave: 3-4 dni od naročila

€101,92 €119,90
Količina:

TEHNIČNI PODATKI:

Barva: modra

Priporočena starost za O-krmilo in sedež: od 12 mesecev do 3 let

Priporočena starost za Mini Micro: 3 - 6 let

Največja dovoljena teža uporabnika: 35 kg

Proizvajalec Micro
Starost 12 do 18 mesecev, 18 mesecev do 2 leti, 2 leti, 3 leta, 4 leta
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x