Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

VEČNAMENSKA MAGNETNA TABLA - TRIPTIK JANOD

Fantastična magnetna tabla ima spredaj dve plošči, ki tvorita uro s premičnimi magnetnimi kazalci in številkami od 1 do 12. Na zunanjem delu kroga so označene minute, na sredini kroga pa so označeni 5 minutni intervali od 5 do 60 minut. Tudi učenje abecede ni bilo še nikoli tako enostavno! Odprite sprednji plošči magnetne table in se naučite abecede s priloženimi magnetnimi črkami ali pa uporabite priložen flomaster in abecedo zapišite na tablo. Na eni strani table lahko za vsakodnevno planiranje uporabite 16 magnetkov z različnimi motivi. Seveda pa ne gre vedno vse po planu, zatorej z njimi lahko ustvarite tudi poljubno zgodbico! Na drugi strani pa si lahko zapišete pomembne datume, dogodke, ali pomembna opravila in uporabite magnetne okvirje za vaše najbolj priljubljene fotografije ali risbe.

 

Večnamenska magnetna tabla vsebuje tudi gobico za brisanje in priročno vrvico s katero boste magnetno tablo lahko obesili na vaše najljubše mesto.

 

Značilnosti table:

- sprednji del tvori uro s premičnimi magnetnimi kazalci, notranji del razkrije magnetno tablo

- 26 magnetnih črk

- 16 magnetkov z različnimi motivi magnetni okvirji za forotgrafije ali risbe

- flomaster za pisanje po magnetni tabli

- gobica za brisanje

- velikost zaprte table: 36cm x 36cm

- velikost odprte table: 72cm x 36cm

- primerno za otroke od 5. leta dalje

Rok dobave: Ni na zalogi

€35,90

- velikost zaprte table: 36cm x 36cm

- velikost odprte table: 72cm x 36cm 

- primerno za otroke od 5. leta dalje

Proizvajalec Janod
Starost 5 do 6 let, 7 do 9 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x