Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

LOGIČNA IGRA RDEČA KAPICA SMART GAMES

Smart games so odlične miselno-logične igre za enega igralca. Znotraj vsake igre so različne težavnostne stopnje.

 

Pomagajte, da Rdeča kapica najde pot do svoje babice. Postavite Rdečo kapico, hišo in drevesa na igralno polje in nato ustrezno oblikujte pot.

 

Navodila za igro - igra brez volka:

1. Izberite izziv. Postavite Rdečo kapico, hišo in drevesa na igralno polje kot kaže izbrani izziv. Pri postavljanju hiše bodite pozorni na dimnik, tako da bodo vrata v pravi poziciji.

2. Oblikujte pot, ki bo vodila Rdečo kapico do hiše. Bolj kot bo izziv težek, več delov za pot bo potrebno uporabiti. Nekateri kvadratki na igralni plošči lahko ostanejo prazni.

3. Možna je samo ena rešitev. Rešitve so na koncu vsakega izziva.

 

Navodila za igro - igra z volkom:

1. Izberite izziv. Postavite Rdečo kapico, hišo, drevesa in volka na igralno polje kot kaže izbrani izziv. Pomembno je da, postavite hiško, kot je opredeljeno na izbranem izzivu.

2. Oblikujte dve poti. Ena pot vodi Rdečo kapico do hiše, druga pot pa vodi volka do hiše. Pri tem je potrebno poti narediti tako, da vsaka od poti vodi v hišo skozi svoja vrata. Bolj kot bo izziv težek, več delov za pot bo potrebno uporabiti. Nekateri kvadratki na igralni plošči lahko ostanejo prazni.

3. Možna je samo ena rešitev. Rešitve so na koncu vsakega izziva.

 

Primerno za otroke 4-7 let

Material: karton, plastika

Dimenzije: 24 x 6,5 x 29,5 cm

Rok dobave: Na zalogi

€31,99
Količina:

Primerno za otroke 4-7 let

Material: karton, plastika

Dimenzije: 24 x 6,5 x 29,5 cm

Proizvajalec Smart Games
Starost 4 leta, 5 do 6 let, 7 do 9 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x