Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

LOGIČNA IGRA METULJI SMART GAMES

Smart games so odlične miselno-logične igre za enega igralca. Znotraj vsake igre so različne težavnostne stopnje.

 

Izberite enega izmed 48-ih izzivov. S premikanjem delov ustvarite čudovite metulje. Cilj igre: Premikajte dele sestavljanke dokler vsi metuljčki niso popolni.

 

Za nastavitev igre, postavite vseh 8 delov sestavljanke na igralno površino kot prikazuje izbrani izziv. Vsak del sestavljanke ima dve strani: ena stran ima sliko, druga stran je prazna. Začnite s polaganjem delov, ki imajo sliko kot je prikazano na izzivu, vse ostale dele se lahko s prazno stranjo lahko poljubno uporabite kjerkoli je naveden prazne del sestavljanke. Premikajte dele sestavljanke da ustvarite celotne, simetrične metuljčke. Dele sestavljanke ne morete dvigniti ter postaviti na drugo mesto, vsi deli morajo ostati na igralni površini, premikate jih lahko le z drsanjem po površini. Rešitev boste našli ko bodo vsi metuljčki v izbranem izzivu v celoti dokončani. Polovični metuljčki poleg meje niso dovoljeni. Vsi izzivi se lahko rešijo v 32 potezah ali manj. Lažji izzivi imajo več možnih rešitev medtem, ko imajo težji izzivi možno samo eno rešitev. Na koncu priložene knjižice z izzivi so rešitve za vsak izziv.

 

Primerno za otroke od 6. leta dalje

Material: plastika

Dimenzije: 17,5 x 4,5 x 24 cm

Rok dobave: 3-4 dni od naročila

€20,00
Količina:

Primerno za otroke od 6. leta dalje

Material: plastika

Dimenzije: 17,5 x 4,5 x 24 cm

Proizvajalec Smart Games
Starost 5 do 6 let, 7 do 9 let, 9 do 12 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x