Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

POSTELJA BABY/JUNIOR BED (0-7 LET) WHITEWASH LEANDER

Postelja, ki raste z vašim otrokom.

 

Inovativna Leandrova postelja bo vašega otroka spremljala vse otroštvo, saj je zasnovana tako, da se le z majhnimi premiki in spremembami prilagaja otrokovi rasti. S tem kosom pohištva otroku prihranimo tudi stres prehoda na novo ležišče, saj dejansko ves čas ostaja v isti postelji. Od začetnih dimenzij otroške posteljice 70 x 120 cm "zraste" do 70 x 150 cm.

 

Postelja je izdelana iz lesa evropske bukve in z veliko skrbi do okolja ter zdravja otroka. Premaz za les, ki ga uporabljajo pri Leandru nosi oznako Greenguard, ki je mednarodni standard za varne premaze. Vsi Leandrovi izdelki so varni za otroka in prijazni do okolja.

 

Postelja ima 1-letno garancijo. V Babaduju so na voljo tudi drugi izdelki Leander: zibelke, previjalne mizice, stoli, dodatki ... ki so v svetu otroških sob preprosto formula ena - tako po oblikovanju kot po izdelavi. Oglasite se na 030 240 250 ali na info@babadu.si za podrobnosti.

Rok dobave: Na zalogi

€898,99
Količina:

Od začetnih dimenzij otroške posteljice 70 x 120 cm "zraste" do 70 x 150 cm.

Proizvajalec Leander
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev, 12 do 18 mesecev, 18 mesecev do 2 leti, 2 leti, 3 leta, 4 leta, 5 do 6 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x