Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

AKTIVNOSTNA KOKOŠKA OPHELIA S PIŠČANCI LILLIPUTIENS

Kokoš Ophelia s piščančki je edinstvena igrača, polna presenečenj in aktivnosti, s katerimi vzpodbuja otrokove čute in ga vodi v raziskovanje. Različni materiali, barve in zvoki so tisti, ki ponujajo vedno nova odkritja in navdušujejo otroke in njihove starše.

Simpatična kokoška je v osnovi lutka, s katero lahko začnete otročka zabavati v prvem tromesečju. V svojem okroglem trebuščku skriva veliko jajce, v katerem prebivajo štirje piščančki, ki sonaprstne lutke, vsak drugačne barve in zvoka. Vsak piščanček pokuka na svet skozi odprtino ustrezne barv, kasnje pa jajce služi tudi kot prvi mehki sortirnik.

Kokoška Ophelia, izdelana iz različnih mehkih materialov in oblikovana tako, da ob dotiku lahko zašumi ali se oglasi kot ropotulja, je lahko tudi ročna lutka, piščančki pa postanejo naprstne lutke. Fantastična igrača, ki raste z otrokom ter je hkrati privlačna in didaktična od rojstva pa vse do leta in pol. 

Rok dobave: Na zalogi

€39,99
Količina:

Dimenzija 24 x 21 cm
Primerno do rojstva do 1,5 leta
Pralna pri 30 stopinjah (z izjemo zelenega piščančka, ki vsebuje baterijo).

Proizvajalec Lilliputiens
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev, 12 do 18 mesecev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x