Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

DRUŽABNA IGRA SPECIFIC GIGAMIC

Poznate žival, ki ima dva nog, leti in je vsejed? Vrzite kocke in poskusite biti prvi, ki prepozna pravo žival glede na tri značilnosti – število nog, okolje, v katerem živi in prehrana.

Specific je preprosta in poučna otroška igra, pri kateri skušate ugotoviti katera žival na mizi je prava, glede na rezultat meta kock. Kocke so tri, prva določi kje živi iskana žival: na kopnem, v zraku ali v vodi. Druga kocka določi koliko nog ima iskana žival, tretja pa ali je mesojeda, rastlinojeda ali oboje. Na začetku igre položite kartice s sličicami živali na mizo, podobno kot pri igri spomin, nato pa jih obrnete, ko menite, da imate pravi odgovor – na hrbtni strani se namreč skriva rešitev. Igra vsebuje različne težavnostne stopnje, tako da je odlična tudi za mlajše otroke, ki se šele spoznavajo s svetom živali, tudi odrasli pa lahko ob njej dodobra preizkusite svoje znanje.

 

Primerno od 6. leta dalje

Igra za 2-10 igralcev

Čas trajanja cc. 20 min.

Rok dobave: Na zalogi

€9,91
Količina:

Primerno od 6. leta dalje

Igra za 2-10 igralcev

Čas trajanja cc. 20 min.

Proizvajalec GIGAMIC
Starost 5 do 6 let, 7 do 9 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x