Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

CYBEX KENGURUJČEK 2.GO - WINGS JEREMY SCOTT

Kengurujček 2.GO je bil razvit v sodelovanju z babicami porodničarkami in strokovnjaki.

 

Cybex kengurujček se prilagaja naravni potrebi vsakega otroka po tesni bližini staršev in je z ortopedskega vidika idealen spremljevalec v prvem letu njegove starosti. Z individualno nastavljivim razkorakom sedeža lahko vaš otrok sedi optimalno v želenem široko čepečem položaju, medtem ko je istočasno njegova glava stalno podprta. S svojo ergonomsko obliko in posameznimi nastavitvami se kengurujček 2.GO zelo dobro prilega telesu otroka in s tem zagotavlja večjo varnost in udobje otroka in njegovega nositelja.

 

Inovativni kengurujček 2.GO združuje vse prednosti ortopedskih obvez s svojim praktičnim načinom uporabe in funkcionalno obliko.

 

Preprosta uporaba

Prefinjena in prepričljiva zasnova in oblika kengurujčka 2.GO omogoča njegovo zelo preprosto in enostavno uporabo.

• ortopedsko priporočen

• anatomsko zdrav

 

Priporočeni široko čepeči položaj je mogoče nastaviti individualno glede na velikost otroka, kar vpliva pozitivno na možnost pojava displazije kolka. Za večjo svobodo gibanja in večje udobje lahko nosite starejše otroke z znižano površino sedeža. Kengurujček je bil razvit v sodelovanju z babicami porodničarkami in strokovnjaki.

 

Pet različnih položajev nošenja kengurujčka: Od 3 mesecev starosti dalje se kengurujček nosi na trebuhu ali na kolkih, tako da je obraz otroka obrnjen proti staršu. Od 6 mesecev starosti dalje se kengurujček nosi na trebuhu, tako da je obraz otroka obrnjen proti staršu ali naprej v smeri hoje. Lahko pa kengurujček nosite tudi kot nahrbtnik. Kengurujček Cybex 2.GO je zelo enostaven za uporabo in je dosegel najvišjo oceno prijaznosti do uporabnika. Otrok in starši vsak dan uživajo pri uporabi tega izvirnega proizvoda.

 

Ergonomska oblika kengurujčka podpira naravno pogrbljen hrbet otroka, s tem da se popolnoma prilega telesu otroka.

 

Individualna prilagoditev

Da bi imel otrok optimalno oporo, mu kengurujček Cybex 2.GO ponuja vrsto prilagodljivih možnosti nastavitve. Kengurujček 2.GO ima tri nastavitve dolžine, odvisno od velikosti otroka. Otrokova potreba po prostoru se lahko uravnava prek prilagoditve širine. Vzglavnik je nastavljiv in podpira otrokovo glavo tudi med spanjem. Udobno nošenje kengurujčka za starše Ergonomsko oblikovane naramnice in optimizirana porazdelitev teže od ramen na boke omogočajo edinstveno udobje. Pas za čez boke je obložen z udobnimi EVA blazinicami, prav tako je tudi obroba razkoraka sedeža dodatno oblazinjena.

 

Vzglavnik

Naslonjalo za glavo se lahko stalno prilagaja in varuje glavo otroka tudi med spanjem. Nastavljanje širine sedeža Sedež je nastavljiv po višini, s čimer zagotavlja svoje odlično prileganje vsem otrokom ter otroku omogoča priporočeni ortopedski široko čepeči položaj.

Rok dobave: preveri na 030 240 250

€349,90
Količina:

Lastnosti:

- možno prenašanje spredaj, na boku in na hrbtu

- udobne in podložene naramnice

- po širini prilagodljiva sedežna površina

- prilagodljiva opora za vrat in glavo

- notranji del tkanine iz 100% bombaža.

Proizvajalec CYBEX
Starost 0 do 6 mesecev, 6 do 12 mesecev, 12 do 18 mesecev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x