Košarica

0 izdelkov €0,00

My Cart -

0 izdelkov

ČELADA S STAY GEARED STREET NUTCASE

Kdo ne bi izbral za svojega otroka najboljše možne zaščite za glavo, še posebej, če je ta hkrati tudi tako privlačna? Čelade Nutcase.

 

Nutcase, znamka, nastala po zamisli nekdanjega kreativnega direktorja in oblikovalca pri znamki Nike, Michaela Morrowa, je eden vodilnih proizvajalcev čelad zadnjega desetletja. V svojem programu ponuja tudi posebno linijo za najmlajše - oblika, velikost in dizajn za najmanjše, a z največjo zaščito. V velikosti S namenjeni obsegu od 52-56 cm (od 4. leta dalje), so na voljo številni dizajni vrhunskih čelad iz linije Nutcase Street Classic. Nutcaseove čelade odlikujejo številna priznanja in pohvale strokovne javnosti in uporabnikov ter seveda vrsta certifikatov o ustreznosti.

 

Lastnosti:

- premišljeno oblikovana zunanja školjka nudi optimalno zaščito pri morebitnih padcih oz. udarcih

- patentiran sistem zapenjanja varnostnega pasu z magnetno zaponko

- v notranjosti se opcijsko uporablja ali pa odstrani dodatna podloga, ki je strojno pralna

- ima 11 luknjic za zračenje

- čelada ustreza najvišjim varnostnim zahtevam za športno opremo CE EN 1078 ter ima certifikat TÜV / GS.

 

»Love my brain!«, pravijo pri proizvajalcu. Mi pravimo: »Pri varnosti otroka NI kompromisov!« NA ZALOGI SO RAZLIČNI MODELI / DIZAJNI ČELAD ZA FANTE IN DEKLETA. PREVERITE RAZPOLOŽLJIVO ZALOGO NA 030 240 250.

Rok dobave: Na zalogi

€74,90
Količina:
V velikosti S namenjeni obsegu od 52-56 cm (od 4. leta dalje).
Proizvajalec Nutcase
Starost 4 leta, 5 do 6 let
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z uporabo soglašate s piškotki. Več informacij...
x