• Velikost košare. Čeprav je Svit še majhen in velikost košare še zdaleč ni odločilna, ob primerjanju Uppababyja z drugimi ugotavljam, kako pomembno je to. Kar nekaj prijateljic s podobno starim dojenčkom ima namreč že težave, saj košara počasi postaja premajhna. In ker za par mesecev starega otroka športni del še ni primeren, je lahko to velik problem.

  • Poleg tega, da je košara velika, je tudi certificirana kot posteljica in ker se veliko potepamo naokrog, me prav nič ne skrbi, tudi ko Svit veliko časa preživi v košari, saj vem, da mu je udobno.

  • Izvlečni senčnik pri košari je zagotovo ena boljših stvari pri Uppababyjevem vozičku. Priznati moram, da še nisem srečala vozička s podobno iznajdbo, jaz pa si težko predstavljam vsakdan brez nje. Senčnik uporabljam pri popolnoma vsakem vozičkanju. Vem, da obstajajo različni senčniki in konec koncev tudi tetra plenice, s katerimi je mogoče narediti senco, verjamem pa, da je izvlečni senčnik najbolj elegantna in enostavna rešitev, ki bi si jo lahko zamislila.

  • Ogromna košara za shranjevanje mi pogosto olajša nakupovanje ali dnevne izlete - zaradi prostornosti je nadomestila nakupovalne vrečke, brez problema pa vanjo shranim tudi blazine za na plažo.

  • Sestavljanje vozička je tako enostavno, da to lahko opravim celo z eno roko! To pomeni, da v eni roki lahko držim košaro, z drugo pa sestavim voziček. Tako se izognem odlaganju košare na tla.

  • In pa še zadnje in zame nikakor ne najmanj pomembno: poleg vseh funkcionalnosti je voziček res lep! Preprost, eleganten in enostaven za kombiniranje z različnimi dekicami in igračami.

Če bi se še enkrat odločala o nakupu vozička, se prav gotovo ne bi odločila drugače! Voziček je prepričal oba, mene in Nejca. Komaj že čakava, da preizkusiva tudi športni del. No, vseeno upam, da to ne bo prehitro, saj bo to pomenilo, da bo Svit že res velik fant, čas pa že tako ali tako teče prehitro. V vsakem primeru se veselimo novih avantur s Svitom in njegovim dirkalnikom Uppababy Vista.